Referenties

Wij zijn trots en dankbaar dat de volgende gerespecteerde bouworganisaties behoren tot onze trouwe klantenkring.

Robert Verweij

VHR Bouw

“Samenwerking gaat heel goed, fijne club om mee te werken. De snelheid waarmee via HEKZA® gebouwd wordt, is voor ons als bouwer ideaal. Als bouwers niet gebonden zijn aan Poriso of een ander systeem, zal ik dit iedereen adviseren.”

Wim Groenendijk

Mattone Bouwmeesters

“Heteren kalkzandsteen is voor Mattone een bedrijf waar wij graag mee samenwerken. Hun mentaliteit van “afspraak is afspraak” spreekt ons aan. Om met elkaar een efficiënte uitvoering te plannen is een belangrijk uitgangspunt. Dit uitgangspunt geldt ook voor Heteren en daarmee creëren we de mogelijkheid om aan de opdracht een bepaald rendement over te houden. Wij bevelen Heteren aan bij de bouwbedrijven in het midden en kleinbedrijf. Daarmee blijf je als bedrijf flexibel.”

Adil Laghmouchi

Heembouw

“De samenwerking met Heteren verliep altijd goed, ze zijn flexibel, halen altijd de planning, denken mee en komen hun afspraken altijd na. De kwaliteit is top! Wij kiezen voor HEKZA®  voor de volledige ontzorging van ons als klant, dat is dus leveren, aanbrengen lijmblokken en inclusief de lateien. Ik beveel bouwbedrijven die naar een hogere lijmwerk kwaliteit streven aan om met Heteren te gaan werken.”

Ronald Kort

Stout

“Hekza ontzorgt ons als opdrachtgever door hun unieke concept, waarbij de kalkzandsteenwanden compleet met lateien worden geleverd, geopperd en aangebracht. Daarnaast brengen wij ook projectspecifieke werkzaamheden bij hen onder, zoals stelwerk, aanbrengen van prefab wanden en isolatie.”

Arie Blokland

Den Dunnen

“Ik vind onze samenwerking goed: afspraak is afspraak. Ze leveren goede kwaliteit, zijn flexibel en hanteren een strakke planning. Ondanks de drukte van afgelopen tijd hebben ze ons nog nooit in de steek gelaten. Je weet altijd waar je aantoe bent. Ik beveel middelgrote en grote bouwbedrijven aan met Heteren te werken voor zowel seriematige nieuwbouw als utiliteit.”

Frans Hoefnagels

Almbouw

“Als je Heteren tijdig inseint bij komende werkzaamheden dan wordt dit netjes genoteerd. We krijgen altijd nog een week van te voren de vraag of de werkzaamheden door kunnen gaan. Het zijn kundige mensen die kwaliteit willen en kunnen leveren. Je hebt makkelijk contact, ook bij problemen. Er wordt met ons meegedacht, oplossingsgericht. Het zijn mensen die kwaliteit voorop hebben staan.”

Gertie van der Werff

Almbouw

“De samenwerking met Heteren is super. Ik werk graag met ze omdat het vaklieden zijn, die hun afspraken nakomen. We zijn dik tevreden!"

Gemotiveerde medewerkers welkom!

Wil je graag goed verdienen? En werken in een leuke ploeg? Lekker in de buitenlucht? Samen iets moois bouwen. Schouders eronder, je best doen, maar ook veel samen lachen. Bij een bedrijf waar alles goed geregeld is?

Ja, ik wil hier meer over weten

Matena 3
3356 LG Papendrecht
078-6414519
info@heterenkalkzandsteen.nl

Volg ons op:

Lijmen
HEKZA®
Casco montage

Prefab bouwen met de flexibiliteit
van kalkzandsteen?

PREFAKZ®

© 2019 Heteren kalkzandsteen