Kalkzandsteen lijmen. Vakmanschap in elk detail.

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een specialist in kalkzandsteen met voldoende capaciteit voor grote projecten? Zowel in lijmploegen als met de beschikbare kranen? Dan is Heteren kalkzandsteen mogelijk een interessante partner.

Wij kunnen u van dienst zijn bij de volgende soorten lijmwerken
-  Handmatige verlijming van kalkzandsteen
-  Machinale verlijming van kalkzandsteen
-  Handmatige verlijming van cellenbeton

Het is mogelijk om naast het uitsluitend verwerken, een totaalprijs op te vragen voor Kalkzandsteen conform ons HEKZA® concept.

Slimmer en sneller met de inzet van eigen kranen
Ons kranenpark bestaat uit meer dan 25 kranen. Zo werken wij o.a. o.a. met de WB7 van Bouwma , de HLK van Hanegraaf Geffen en de NK1000 van Nemaco.  Met dit eigen kranenpark zijn wij in staat veel flexibeler en sneller in te spelen op de behoeften.

Waarom kalkzandsteen lijmen door Heteren kalkzandsteen

01.

Meest gekozen kalkzandsteenbedrijf van Nederland met 1.000+ woningen per jaar

02.

Meer dan 25 jaar ervaring in alle soorten lijmwerken

03.

Grote capaciteit en flexibiliteit met 70 medewerkers en 25 kranen

04.

Oplossingsgericht en innovatief voor bouwers die willen besparen

05.

VCA gecertificeerd voor veilig en goed werken

Wim Groenendijk

Mattone Bouwmeesters

“Heteren kalkzandsteen is voor Mattone een bedrijf waar wij graag mee samenwerken. Hun mentaliteit van “afspraak is afspraak” spreekt ons aan. Om met elkaar een efficiënte uitvoering te plannen is een belangrijk uitgangspunt. Dit uitgangspunt geldt ook voor Heteren en daarmee creëren we de mogelijkheid om aan de opdracht een bepaald rendement over te houden. Wij bevelen Heteren aan bij de bouwbedrijven in het midden en kleinbedrijf. Daarmee blijf je als bedrijf flexibel.”

Arie Blokland

Den Dunnen

“Ik vind onze samenwerking goed: afspraak is afspraak. Ze leveren goede kwaliteit, zijn flexibel en hanteren een strakke planning. Ondanks de drukte van afgelopen tijd hebben ze ons nog nooit in de steek gelaten. Je weet altijd waar je aantoe bent. Ik beveel middelgrote en grote bouwbedrijven aan met Heteren te werken voor zowel seriematige nieuwbouw als utiliteit.”

Frans Hoefnagels

Almbouw

“Als je Heteren tijdig inseint bij komende werkzaamheden dan wordt dit netjes genoteerd. We krijgen altijd nog een week van te voren de vraag of de werkzaamheden door kunnen gaan. Het zijn kundige mensen die kwaliteit willen en kunnen leveren. Je hebt makkelijk contact, ook bij problemen. Er wordt met ons meegedacht, oplossingsgericht. Het zijn mensen die kwaliteit voorop hebben staan.”

Gertie van der Werff

Almbouw

“De samenwerking met Heteren is super. Ik werk graag met ze omdat het vaklieden zijn, die hun afspraken nakomen. We zijn dik tevreden!"

Lijm projecten

Willem Witsen Den Haag

54 appartementen

Opdrachtgever: BAM

Essendael Rhoon

101 woningen

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Frans Vink

Het Land van Spijkenisse

106 woningen

Opdrachtgever: Dura Vermeer

Informatie aanvragen

Versturen

Jan van Heteren

06 54 79 65 60

Gemotiveerde lijmers welkom!

Wil je graag goed verdienen? En werken met een leuke ploeg? Lekker in de buitenlucht? Samen iets moois bouwen. Schouders eronder, je best doen, maar ook veel samen lachen. Bij een bedrijf waar alles goed geregeld is?

lees meer

Matena 3
3356 LG Papendrecht
078-6414519
info@heterenkalkzandsteen.nl

Volg ons op:

Lijmen
HEKZA®
Casco montage

Prefab bouwen met de flexibiliteit
van kalkzandsteen?

PREFAKZ®

© 2019 Heteren kalkzandsteen