Meedoen

Jij bent welkom om met ons mee te doen in onze projecten. We verzorgen jaarlijks vele tientallen kalkzandsteen projecten in Midden-Nederland. Medio 2019 met meer dan 70 vakkundige medewerkers, zowel ervaren rotten in het vak als enthousiaste beginners. Hiervan werken sommigen al meer dan 15 jaar bij ons. En waarom dan? Dat hebben we ze gevraagd:

1. Alles is goed en professioneel geregeld. Je krijgt de informatie op tijd, de spullen zijn er: het is gewoon prima geregeld. Ook als er wat bijzonders gebeurt, dan merk je dat ze gelijk doorpakken en het alsnog netjes proberen te regelen. Juist als het niet zo loopt als verwacht, dan regelen ze het alsnog. Doordat ze ook beschikken over 25 kranen, weet je zeker dat ook dat goed geregeld is.

2. Afspraak is afspraak. Je kunt ervan op aan dat ze hun afspraken nakomen. Zelfs als het wat kost. En dat is gewoon fijn. Je kunt van ze op aan. In de bouw is dat zeker niet altijd zo.

3. Veel mooie projecten. Het bedrijf is groot en heeft een prachtige klantenkring. Daardoor zijn er eigenlijk altijd interessante projecten. Natuurlijk wel eens een minder goed lopend project, maar dat zijn uitzonderingen. Er zitten vaak hele mooie bouwen bij.

4. Financieel kloppend. Je maakt gewoon goede afspraken en je kunt goed verdienen. En je krijgt op tijd je geld. Dat is toch gewoon belangrijk?

5. Gezellig. We proberen er elke dag met elkaar gewoon een leuke dag van te maken. Het is gewoon doorwerken, maar er is ook gewoon tijd voor gezelligheid. Bij Heteren kalkzandsteen hebben we ook regelmatig een leuk feestje.

Een aantal van onze onderaannemers over het werken met Heteren kalkzandsteen.

Eeuwke de Waard

"Als ik aangeef dat we op het werk een probleem hebben, wordt dat door Heteren direct opgepakt en opgelost. En in de 15 jaar dat ik voor hen werk is er nog nooit te laat betaald."

Arjan Schagen

"We maken meer meters omdat we op projecten van Heteren direct aan de slag kunnen. En als er iets is, wordt het direct opgepakt."

Huib de Jong

"Heteren zorgt ervoor dat alles op een project goed geregeld is en wij zorgen ervoor dat het lijmwerk netjes en op tijd gemaakt wordt. Je bent hier allemaal deel van de ploeg en dan zorgen ze ook goed voor je."

Darko Jonjic

"Omdat Jan en Jan Willem zich goed verdiepen in een project en we vooraf de planning met elkaar doornemen, worden grote fouten getackeld en loopt de samenwerking tussen het beton- en lijmwerk ook soepel."

Leo van Houwelingen

"Doordat Heteren een project goed voorbereidt en vooraf met ons overlegt, is het duidelijk wat er moet gebeuren en door wie. Je kan altijd bellen. Ook gewoon voor een praatje."

Pieter Vink

"De combinatie van zakelijk en persoonlijk zit bij Heteren zo goed in elkaar. Ik zou niet weten waarom iemand niet voor Heteren zou willen werken. Ik heb het hier prima naar m’n zin!"

Jorg Vermeij

"Bij Heteren is het ook achter de schermen goed geregeld. Er wordt goed samengewerkt en gecommuniceerd. Er is wederzijds respect en ook het zakelijke gedeelte wordt op een persoonlijke manier  afgehandeld."

Welkom

Gemotiveerde vakmensen zijn bij ons altijd welkom voor een gesprek. Bel, whatsapp of mail me gerust. Of gebruik onderstaand formulier.

Jan van Heteren

06 54 79 65 60

Versturen

Matena 3
3356 LG Papendrecht
078-6414519
info@heterenkalkzandsteen.nl

Volg ons op:

Lijmen
HEKZA®
Casco montage

Prefab bouwen met de flexibiliteit
van kalkzandsteen?

PREFAKZ®

© 2019 Heteren kalkzandsteen